Betegtájékoztató

Kedves Látogatónk !

Tájékoztatjuk, hogy a Városi Önkormányzat Egészségügyi Központjában a törvényi előírásoknak megfelelően előjegyzés alapján fogadjuk a betegeket (kivéve a beutalón feltüntett vagy hirtelen adódó sürgős eseteket).

Az előjegyzésen gyakran (létszám hiány miatt csak egy Kolleganő ül, aki gyakran egyszerre csengő két telefon közül egyszerre csak egyet tud felvenni. Amennyiben azonnal nem fogadjuk hívását, kérjük később újra próbálja meg.)

Előjegyzés a laborunkba nem szükséges, ott érkezési sorrendben történik a vérek levétele. Kérjük, hogy a félreértések elkerülése miatt húzzanak sorszámot. ( Ezek az ajtó mellett találhatók.) Itt időnként várakozás alakul ki, de a minél gyorsabb betegellátás érdekében 3 asszisztensnő folyamatosan dolgozik reggel 3/4 7-től 3/4 10-ig. (Ezután a véreket elszállítjuk.)

A leletek kiadása (visszaérkezésüket követően ) 12.00-13.00 között történik.

A szakrendeléseken az esetleges utiköltség igényüket előre jelezni szíveskedjenek.

Segítsék munkánkat azzal, hogy a beutalókat (ahol szükséges) és a TAJ kártyákat kikészítik.

A munkánkkal és a rendelésekkel kapcsolatos észrevételeiket a bejáratnál elhelyezett ötletládába vagy a zgroteukp@gmail.com email címre várjuk.

Az intézményünk reggel 7.00 órátol 18.00 óráig (hétfőtől csütörtökig) , illetve pénteken 7.00-től 14.00 óráig tart nyitva.

Ügyelet a másik bejáraton keresztül a házi orvosi rendeléseknél vehető igénybe.